Auto verpanden Zaanstad

Wilt u uw auto verpanden in Zaanstad?

Randstedelingen die op zoek zijn naar mogelijkheden om geld te lenen, kunnen bij ons terecht. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden in Zaanstad. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Bovendien willen wij u graag zo goed mogelijk helpen. Een van de grote voordelen van onze dienstverlening is dat u uw wagen niet bij ons hoeft achter te laten wanneer u deze bij ons komt belenen. Wij worden namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw auto. Dat betekent ook dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de vaste lasten van uw auto; deze betalen wij namelijk voor u.

auto verpanden Zaanstad

Auto verpanden Zaanstad

Een auto verpanden in Zaanstad is de moeite waard

Mocht u vanwege uw werk uw wagen niet kunnen missen, dan betekent dat niet dat u geen lening bij ons kunt afsluiten. U kunt bij ons namelijk uw auto verpanden in Zaanstad zonder afstand te doen van uw auto. Mocht u interesse hebben in het afsluiten van een lening, dan kunt u een aanvraag bij ons indienen. Dit kunt u doen door middel van het aanvraagformulier dat u online invult. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde is van uw wagen. Is deze nog minimaal duizend euro, dan zullen wij u een bod uitbrengen.

U krijgt uw geld meteen

Als u ons bod accepteert dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de papieren met u in orde maken. Vervolgens kunt u uw geld meteen ontvangen. Wilt u het graag cash of via een spoedoverschrijving op uw rekening ontvangen? Beide opties zijn mogelijk. Waar u ook voor kiest, in beide gevallen heeft u uw geld dezelfde dag nog in handen. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Auto verpanden Zaanstad