Auto verpanden Tilburg

Wilt u uw auto verpanden in Tilburg?

Wanneer in het zuiden van Nederland woont en op zoek bent naar mogelijkheden om geld te lenen, dan kunt u bij ons goed terecht. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden in Tilburg, onder zeer gunstige omstandigheden. Wij nemen uw wagen namelijk niet in wanneer u deze bij ons komt verpanden. Wij nemen enkel in het contract op dat wij de eigenaar zijn van uw wagen zolang u bij ons een lening heeft lopen. Dit betekent dus ook dat wij verantwoordelijk worden voor de betaling van de vaste lasten van uw auto. Zo kunt u zich richten op de aflossing van uw lening zonder dat deze verder zal oplopen.

auto verpanden Tilburg

Auto verpanden tilburg

Een auto verpanden in Tilburg betekent snel geld in handen krijgen

Als u op korte termijn geld nodig heeft, is het goed om te weten dat wij u snel kunnen helpen. Als u bij ons een auto verpanden in Tilburg komt, dan zullen wij u zo snel mogelijk van geld voorzien. Wij stellen wel als voorwaarde dat uw wagen nog minimaal een dagwaarde heeft van duizend euro. Is dit het geval, dan kunt u een bod van ons verwachten. Accepteert u dit bod, dan mag u naar ons pandjeshuis komen om de papieren in orde te maken en om het geld te ontvangen. Als u uw geld liever op uw rekening gestort wilt krijgen, kan dat ook.

Vul vandaag nog het aanvraagformulier in

Wanneer u graag een lening bij ons zou willen afsluiten, raden wij u aan om het aanvraagformulier in te vullen op deze site. Wij zullen uw aanvraag zo snel mogelijk in behandeling nemen en de dagwaarde van uw wagen vaststellen aan de hand van actuele koerslijsten. We zullen u vervolgens laten weten of wij u kunnen helpen, of niet. Wij hopen uw aanvraag snel tegemoet te mogen zien.

Auto verpanden Tilburg