Auto verpanden Breda

Wist u dat u uw auto verpanden kunt in Breda?

Als u graag een lening zou willen afsluiten maar niet de tijd heeft om nog lang te wachten op uw geld, kunt u bij ons uw auto verpanden in Breda. Wij kunnen u namelijk al op heel korte termijn van geld voorzien en wij nodigen u daarom ook graag uit om een aanvraag bij ons in te dienen. Dit is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is even het aanvraagformulier in te vullen en direct online te verzenden. Wij zullen dan zo snel mogelijk uw aanvraag in behandeling nemen. Wij zullen de actuele dagwaarde van uw wagen vaststellen aan de hand van koerslijsten. Is uw wagen nog meer dan duizend euro waard, dan zullen wij u een bod uitbrengen.

auto verpanden Breda

Auto verpanden Breda

Uw auto verpanden in Breda en daarna blijven rijden? Het kan!

Het unieke van onze dienstverlening is, dat wij u uw wagen niet innemen wanneer u bij ons uw auto verpanden in Breda komt. Wij nemen uw wagen enkel op papier van u over. Zolang u bij ons een lening heeft lopen, kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw wagen. Sterker nog; wij nemen ook de vaste lasten van de auto van u over. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken over oplopende schulden. Wij zorgen er graag voor dat u onder gunstige omstandigheden kunt lenen.

U kunt uw geld in ons pandjeshuis in ontvangst nemen

Als u het bod accepteert dat wij u zullen uitbrengen, nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de papieren met u in orde maken. Is dit achter de rug, dan kunt u meteen uw geld ontvangen. Dit kan contant, maar ook via een spoedoverschrijving via de bank. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan gerust even contact met een van onze mensen op. Wij helpen u namelijk graag.

Auto verpanden Breda