Auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Zaanstad?

Iedere Nederlander zit weleens krap bij kas en dan is het goed om te weten dat u bij ons altijd een lening kunt afsluiten. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Zaanstad. U leest het goed; u hoeft uw wagen niet bij ons achter te laten. Wij maken het u namelijk graag gemakkelijk. Vandaar dat wij enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen worden. Mocht u dus momenteel geld nodig hebben, dan nodigen we u uit om een aanvraag in te dienen.

auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Auto verpanden blijven rijden Zaanstad

Snel uw auto verpanden en toch blijven rijden in Zaanstad? Het kan!

Waarom zou u inleveren op uw mobiliteit wanneer u bij ons uw auto verpanden kan en blijven rijden in Zaanstad kunt? Wij kunnen u al helpen wanneer uw wagen nog een minimale dagwaarde van duizend euro heeft. Wij zullen de waarde van uw auto aan de hand van actuele koerslijsten bepalen en u een bod uitbrengen wanneer wij u een lening kunnen verstrekken. Het staat u uiteraard vrij om dit bod te weigeren. Accepteert u het, dan nodigen wij u uit om een keer naar ons pandjeshuis te komen. Daar zullen wij de papieren met u in orde maken.

U krijgt uw geld meteen

Als wij in ons pandjeshuis de contracten eenmaal in orde hebben weten te maken, kunt u kiezen om het geld contant te ontvangen, of dit via een spoedoverschrijving op uw rekening te laten storten. In beide gevallen heeft u uw geld dus diezelfde dag nog. Mocht u graag door ons geholpen willen worden, dan raden wij u aan om vandaag nog een aanvraag bij ons in te dienen.

Auto verpanden blijven rijden Zaanstad