Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Wilt u uw auto verpanden maar blijven rijden in Haarlem?

Er zijn heel wat manieren om aan geld te komen in Nederland. Maar wanneer u dit geld al op heel korte termijn nodig heeft, blijft er eigenlijk maar één optie over. Bij ons kunt u uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlem en de rest van ons land. Dit maakt onze manier van geld lenen heel erg interessant voor mensen die hun auto bijvoorbeeld niet kunnen missen omdat zij een eigen bedrijf hebben. Wij willen u graag goed van dienst zijn en vandaar dat wij uw wagen niet zullen innemen. Wij worden enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen.

auto verpanden blijven rijden Haarlem

Auto verpanden blijven rijden Haarlem

Uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlem?

Hoe gaan wij te werk? Zoals gezegd kunt u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Haarlem. Wij hebben op deze site een aanvraagformulier geplaatst waarmee u bij ons snel en eenvoudig een lening kunt aanvragen. Wanneer u de gegevens van uw auto invult, zullen wij uw aanvraag meteen in behandeling nemen. Wij zullen de waarde van uw wagen bepalen aan de hand van actuele koerslijsten. Is uw wagen nog minimaal duizend euro waard, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Het is geheel aan u om dit bod vervolgens te weigeren of om het te accepteren.

U kunt uw geld meteen in ontvangst nemen

Wanneer u ons bod accepteert, nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen waar wij de contracten met u in orde zullen maken. Daarna kunt u het geld meteen in ontvangst nemen. Ook kunt u er voor kiezen om uw geld via een spoedoverschrijving via de bank te ontvangen. Zo heeft u uw geld dezelfde dag nog in handen en kunt u daarna in uw eigen auto huiswaarts keren. Heeft u nog vragen? Wij staan altijd voor u klaar om u te woord te staan. Neem dus gerust contact op.

Auto verpanden blijven rijden Haarlem