Auto verpanden blijven rijden Den Haag

Wilt u uw auto verpanden maar blijven rijden in Den Haag?

Als u graag geld zou willen lenen maar de bank stelt u niet in staat om een lening af te sluiten, dan kunt u bij ons terecht om alsnog geld te krijgen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Den Haag. U leest het goed; wanneer u bij ons uw auto komt belenen, hoeft u deze vervolgens niet bij ons achter te laten. Wij doen er zelfs nog een schepje bovenop; wanneer u bij ons een lening komt afsluiten op basis van uw auto, betalen wij de vaste lasten van uw auto zolang u bij ons een lening heeft lopen. Dit betekent dus dat u zich kunt richten op het aflossen van uw schulden, zonder dat deze ondertussen alsmaar toenemen.

auto verpanden blijven rijden Den haag

Auto verpanden blijven rijden Den Haag

Hier kunt u uw auto verpanden en toch blijven rijden in Den Haag

Waarom zou u uw auto willen inleveren wanneer u deze bij ons komt verpanden? Bij ons kunt u uw auto verpanden en toch blijven rijden in Den Haag. Dat zorgt ervoor dat u dus gewoon van A naar B kunt blijven rijden in uw eigen auto. Wij worden namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Wilt u graag gebruikmaken van onze diensten? Vul dan vandaag nog het aanvraagformulier in dat u elders op deze site kunt vinden.

Wij helpen u als uw wagen een minimale dagwaarde heeft van duizend euro

Als u eenmaal een aanvraag bij ons heeft ingediend, zullen wij aan de hand van actuele koerslijsten de dagwaarde van uw wagen vaststellen. Is deze nog minimaal duizend euro, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Accepteert u ons bod, dan nodigen wij u uit om in ons pandjeshuis de contracten in orde te maken. Is dit eenmaal gebeurd, dan kunt u het geld meteen ontvangen. U kunt er ook voor kiezen om een spoed-bankoverschrijving te laten uitvoeren.

Auto verpanden blijven rijden Den Haag