Auto verpanden blijven rijden Breda

Snel uw auto verpanden en toch blijven rijden in Breda?

Het kan gebeuren dat u ineens een torenhoge rekening op de mat vindt op het moment dat u even helemaal geen geld op uw rekening heeft staan. In dat geval kunnen wij u een mogelijkheid bieden om deze schuld snel af te lossen. Bij ons kunt u namelijk uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Breda. Bij ons kunt u namelijk een lening afsluiten op basis van uw wagen, zonder dat u deze vervolgens bij ons achter hoeft te laten. Wij zijn er namelijk om u te helpen en niet om u te beperken in uw mobiliteit.

auto verpanden blijven rijden Breda

Auto verpanden blijven rijden Breda

Uw auto verpanden en toch blijven rijden in Breda? Bij ons kan het!

Wanneer u snel geld nodig heeft, kunt u bij ons uw auto verpanden en daarna blijven rijden in Breda en de rest van het land. Sterker nog; zolang u bij ons een lening heeft lopen, betalen wij de vaste lasten van uw wagen. Vul daarom vandaag nog het aanvraagformulier in dat u elders op deze site kunt vinden.

Wij helpen u wanneer uw wagen een dagwaarde heeft van minimaal duizend euro

Als u bij ons een aanvraag indient, zullen wij aan de hand van actuele koerslijsten de dagwaarde van uw wagen bepalen. Is deze meer dan duizend euro, dan brengen wij u een bod uit. Accepteert u dit bod, dan nodigen wij u snel uit om in ons pandjeshuis de contracten in orde te maken. Vervolgens kunt u uw geld meteen uitgekeerd krijgen, contant of via de bank.

Auto verpanden blijven rijden Breda