Auto verkopen

Bij ons kunt u snel een eenvoudig uw auto verkopen

Heeft u geld nodig, maar weet u niet hoe u aan dit geld moet komen? Dan nodigen wij u uit om een keer naar ons pandjeshuis te komen. Hier kunt u namelijk snel en eenvoudig uw auto verkopen. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw wagen is zodat u er altijd een goede prijs voor krijgt. Ook zorgen wij er graag voor dat u uw geld snel in ontvangst kunt nemen. U kunt dit geld komen ophalen bij ons pandjeshuis. U kunt zelf kiezen hoe u uw geld wilt ontvangen. Wij kunnen u aan contanten helpen, maar wij kunnen ook een overschrijving via de bank doen. In beide gevallen heeft u echter uw geld nog diezelfde dag beschikbaar.

Auto verkopen

Auto verkopen

Een auto verkopen zonder dat u lang hoeft te wachten? Bij ons kan het!

Als u naar ons pandjeshuis komt, zullen wij de deal meteen met u in orde maken. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring met het verstrekken van geld en wij hebben al heel veel mensen van geld mogen voorzien. Wanneer u meer geld nodig heeft, dan is het goed om te weten dat u alles van waarde bij ons kunt verkopen. Denk hierbij ook aan sieraden, juwelen, horloges, merkkleding, maar ook caravans en campers. Wij hopen u daarom snel een keer te mogen ontmoeten in ons pandjeshuis.

U kunt ook bij ons verpanden

Heeft u wel waardevolle goederen, maar wilt u deze niet van de hand doen? Dan kunt u ook altijd spullen bij ons verpanden. U krijgt dan een lening aangeboden op basis van uw waardevolle object. Het is ook mogelijk om uw auto verpanden. U kunt, terwijl u leent, gewoon gebruik blijven maken van uw wagen. Wij nemen deze namelijk niet in. Meer weten over onze diensten? Neem dan vandaag per mail of telefoon even contact met onze medewerkers op.

Auto verkopen