Auto belenen

Snel uw auto belenen

Bij Contantgeldnodig.nl kunt u niet alleen kleine bezittingen verpanden, ook een auto verpanden behoort tot de opties. Een auto verpanden kan in diverse gevallen dé uitkomst betekenen wanneer u dringend geld nodig heeft. Om een auto belenen te kunnen dient de waarde van de auto wel tenminste 1000 euro te zijn. Dankzij dit bedrag kunt u weer in staat zijn om rekeningen te betalen, zodat voorkomen kan worden dat ontvangen grote facturen te lang blijven liggen. Het betekent overigens niet dat u voorgoed van uw auto afstand moet doen. Een auto verpanden wil zeggen dat u tijdelijk uw auto bij ons in onderpand brengt in ruil voor de waarde van de wagen.

Auto belenen

Auto belenen

Vrijgesteld worden van alle verplichtingen

Een auto belenen bij ons heeft nog een belangrijk voordeel, namelijk dat u een RDW vrijwaring ontvangt gedurende de afgesproken termijn. Tijdens de periode dat u even niet beschikt over de auto, bent u dus ook vrijgesteld van alle verplichtingen. Een auto belenen gebeurt volgens een afgesproken termijn. Al vanaf 1 week kunt u uw auto bij ons onderbrengen. Ook langer dan een half jaar is natuurlijk mogelijk. We leggen de afspraken uiteraard vast in een overeenkomst.

Vul het aanvraagformulier in

Wilt u ook uw auto verpanden? Dan vindt u op onze website een aanvraagformulier. U geeft allereerst aan hoeveel geld u nodig heeft. Vervolgens selecteert u hoe lang u uw auto verpanden wilt en vult u uw persoonlijke (adres)gegevens in zodat we u kunnen bereiken. Lang hoeft u niet te wachten op terugkoppeling van ons. Al binnen 24 uur kunt u namelijk al over het gewenste bedrag beschikken, mits dit overeenkomt met de waarde van de auto volgens gerenommeerde koerslijsten. Voor vragen over verpanding kunt u contact met ons opnemen. Het team van Contantgeldnodig.nl staat graag u klaar.

Auto belenen