Auto belenen Oostende

Wilt u uw auto belenen in Oostende?

Iedereen heeft weleens momenten dat hij of zij even niet genoeg geld op de bank heeft staan om een hoge factuur te betalen. Gelukkig betekent dit niet dat u uw schulden moet laten oplopen. Wanneer u namelijk een auto heeft, kunt u deze auto belenen in Oostende. Wij zorgen er graag voor dat u snel geld beschikbaar heeft om uw factuur alsnog te kunnen betalen. Wij werken met heel andere voorwaarden dan reguliere banken waardoor wij u niet alleen veel eerder kunnen helpen, maar ook veel sneller uw geld kunnen uitbetalen.

Oostende

auto belenen Oostende

Hoe kunt u bij ons een auto belenen in Oostende?

Als u bij ons een auto belenen in Oostende wilt, kunt u een aanvraag bij ons indienen via het formulier dat u op deze site kunt vinden. Wij gaan vervolgens meteen voor u aan de slag. Op basis van de gegevens die u heeft ingevuld, zullen wij bekijken wat de dagwaarde van uw wagen is. Is deze waarde hoger dan duizend euro, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Dit bod is voortgekomen uit grondig onderzoek. Wij werken namelijk met actuele koerslijsten waardoor u altijd een eerlijk bedrag krijgt aangeboden voor de wagen die u bij ons verpandt.

Geld lenen hoeft niet moeilijk te zijn

Wanneer u het bod accepteert dat wij u zullen uitbrengen, dan mag u naar ons pandhuis komen om de papieren in orde te maken. Hierin leggen wij vast hoeveel geld u bij ons leent en wanneer u het bedrag weer moet hebben terugbetaald. Heeft u uw handtekening gezet, dan keren wij u het geld meteen uit. Dit kan zoals u het graag wilt: in contanten of via een spoedoverschrijving via de bank. In beide gevallen heeft u het geld dus meteen beschikbaar. Heeft u nog vragen? Kom dan langs bij ons pandhuis of stuur even een mailtje.

Auto belenen Oostende