Auto belenen Namen

Uw auto belenen in Namen

Woont u in Namen en heeft u direct geld nodig? Kies er dan voor uw auto te belenen in Namen. Uw auto belenen kan bij ons binnen een paar minuten geregeld worden. Wanneer u ervoor kiest uw auto te belenen, levert u bij ons uw auto in als onderpand en krijgt u daarvoor het bedrag van de waarde van de auto in contant geld terug. Wanneer u vervolgens weer genoeg geld heeft om het bedrag aan ons terug te betalen, krijgt u uw auto weer terug. Kiest u ervoor om uw auto te belenen in Namen blijft u dus eigenaar van de auto. U verkoopt de auto namelijk niet.

Auto belenen Namen

auto belenen Namen

Hoe kunt u uw auto belenen in Namen?

Uw auto belenen kunt u eenvoudig regelen door enkele simpele stappen te doorlopen. Online kunt u gemakkelijk uw auto belenen door middel van de tool op de website. U hoeft enkel aan te geven welk bedrag u nodig heeft, wat u precies wilt gaan verpanden en de termijn waarin u denkt het afgesproken bedrag weer aan ons terug te kunnen betalen. Daarna hebben wij nog een aantal aanvullende gegevens van u nodig om de exacte waarde van uw auto of ander onderpand te bepalen. Binnen 24 uur nadat wij uw aanvraag binnen hebben gekregen, ontvangt u van ons bericht.

Direct contant geld ontvangen

Als u ervoor kiest om uw auto of ander waardevol goed bij ons te belenen, kunt u er direct contant geld voor ontvangen. Met een paar simpele klikken op onze site kunt u al een offerte aanvragen. Nadat wij de waarde van uw onderpand hebben vastgesteld, krijgt u van ons bericht waarna u direct het bedrag contact kunt ontvangen. Wilt u het geld liever op uw rekening hebben? Wij kunnen de waarde van uw onderpand ook overmaken op uw bankrekening.

Auto belenen Namen