Auto belenen Gent

Wilt u uw auto belenen in Gent?

Wilt u uw auto belenen in Gent? Dan hoeft u niet verder te kijken. U kunt bij ons namelijk gemakkelijk uw auto belenen tegen een eerlijke prijs. Wanneer u uw waardevolle spullen bij ons beleent, krijgt u daarnaast het bedrag ook nog eens direct op uw rekening gestort. Zo kunt u er dus voor zorgen dat u altijd geld bij de hand heeft wanneer dat nodig is. Vul simpelweg het formulier op de website in om een offerte aan te vragen.

Auto belenen Gent

auto belenen Gent

Waarom uw auto belenen in Gent?

U zult misschien wel denken, waarom zou u uw auto belenen? Is geld lenen bij de bank niet veel eenvoudiger? Veel mensen denken inderdaad dat het gemakkelijker is om geld te lenen bij de bank, maar het tegendeel is waar. Wanneer u bij de bank een geldbedrag wilt lenen, dan dient u eerst een heel proces te doorlopen. Uw financiële achtergrond wordt nagetrokken en er worden door de bank verschillende eisen gesteld om aan een lening te mogen komen. Veel mensen komen dus niet eens voor een lening in aanmerking. Daarnaast moet u de lening vaak met een hoge rente aan de bank terugbetalen. Dit kost u in het ergste geval meer geld dan u ervoor terugkrijgt. Wanneer u ervoor kiest bij ons uw auto te belenen in Gent, dan kunt u direct een lening aanvragen. Daarnaast hanteren wij lang niet zulke hoge rentes als de bank en dragen wij er altijd zorg voor dat uw onderpand veilig wordt opgeborgen tot u de lening weer aan ons heeft terugbetaald.

Binnen 24 uur geld ontvangen

Kiest u voor een lening met onderpand bij ons, dan hoeft u enkel het aanvraagformulier in te vullen. Nadat deze bij ons binnen is, krijgt u binnen 24 uur een reactie. Daarna kunt u het bedrag direct op uw rekening ontvangen of wij betalen het in cash aan u uit.

Auto belenen Gent