Auto belenen Doornik

Bij ons kunt u snel uw auto belenen in Doornik

Als u een factuur heeft ontvangen die u momenteel niet kunt betalen, hoeft er niet direct een probleem te ontstaan. U kunt namelijk snel aan geld komen wanneer u een eigen auto heeft. Bij ons kunt u uw auto belenen in Doornik. Onze manier van werken is heel eenvoudig en daardoor ook heel efficiënt. U kunt bij ons geld lenen wanneer u een auto heeft die een dagwaarde heeft van minimaal duizend euro. Wij kijken dus niet naar uw eventuele schulden, naar uw inkomen of welke andere aspecten dan ook. Wij kijken alleen naar de waarde van het object dat u bij ons aanbiedt voor verpanding.

Auto belenen Doornik

auto belenen Doornik

Hoe kunt u bij ons een auto belenen in Doornik?

Als u bij ons een auto belenen in Doornik wilt, kunt u een aanvraag indienen via deze site. Wij willen u vragen om uw gegevens correct in te vullen en ons zoveel mogelijk details over uw wagen te verschaffen. Vervolgens gaan wij meteen voor u aan de slag zodat wij u binnen vierentwintig uur kunnen laten weten of en met welk bedrag wij u kunnen helpen. Als wij u kunnen helpen, zullen wij u een bod uitbrengen. Als u dit bod accepteert, dan mag u naar ons pandhuis komen om de contracten te tekenen. Hierin leggen wij vast hoeveel geld u leent en wanneer u deze lening weer moet hebben afbetaald. Zo weten beide partijen waar zij aan toe zijn.

Wij betalen de vaste lasten van uw wagen

Als u bij ons een wagen komt verpanden, worden wij tijdelijk de nieuwe eigenaar van uw auto. Dat betekent dat wij ook zorg zullen dragen voor de vaste lasten van uw wagen zoals bijvoorbeeld de wegenbelasting. Zo kunt u zich richten op het afbetalen van de schuld zonder dat uw kosten verder op zullen lopen. Heeft u nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Auto belenen Doornik