Auto belenen Brugge

Uw auto belenen in Brugge

Als u een auto of een ander waardevol goed heeft, dan is het verstandig om deze zo goed mogelijk te onderhouden en ervoor te zorgen dat uw goederen te allen tijde in topconditie verkeren. Uw waardevolle spullen kunnen namelijk flink wat waard zijn wanneer u snel geld nodig heeft. Wanneer u ervoor kiest om uw waardevolle spullen bij ons te belenen, krijgt u daar namelijk een bepaald bedrag voor terug dat al gauw tot enkele duizenden euro’s kan oplopen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons uw auto belenen in Brugge. Wij berekenen dan een eerlijke prijs voor de auto en u krijgt het bedrag vervolgens direct op uw rekening.

Auto belenen Brugge

auto belenen brugge

Uw auto belenen in Brugge is makkelijker dan u denkt

Wanneer u besluit om uw auto te belenen in Brugge dan kunt u dat via de site gemakkelijk regelen. U hoeft enkel het online formulier in te vullen en wij berekenen vervolgens de waarde van uw onderpand. U kunt er bij ons overigens ook voor kiezen om iets anders dan uw auto als onderpand aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan onroerend goed, een boot of een scooter. Tevens kunt u bij ons zelf bepalen wat de looptijd gaat zijn. Denkt u bijvoorbeeld dat u het geld binnen een korte termijn aan ons terug kunt betalen, dan kunt u kiezen voor een looptijd van slechts 1 tot 4 weken. Heeft u langer de tijd nodig, dan is dat ook mogelijk. Gedurende de looptijd houden wij uw onderpand veilig vast.

Het afgesproken bedrag direct op de rekening

Heeft u het aanvraagformulier volledig ingevuld, dan krijgt u van ons binnen 24 uur een reactie. Wij schatten de waarde van uw onderpand zo nauwkeurig mogelijk op basis van uw gegevens. Zo garanderen wij een eerlijke prijs voor uw waardevolle goederen. Daarna ontvangt u van ons het bedrag direct op de rekening of contant.

Auto belenen brugge