Auto belenen Bergen

Wist u dat u uw auto kunt belenen in Bergen?

Als u geld nodig heeft, maar u kreeg nul op het rekest bij de bank, dan betekent dit niet dat u een probleem heeft. Er zijn tal van andere mogelijkheden om aan geld te komen. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld uw auto belenen in Bergen. Dit is een van de snelste manieren om aan geld te komen en u zult zien dat er aan deze vorm van geld lenen maar weinig eisen worden gesteld. Het enige wat wij van u vragen, is dat u een voertuig bij ons aanbiedt dat een minimale dagwaarde van duizend euro heeft. Is dit het geval, dan keren wij u graag geld uit.

Auto belenen Bergen

auto belenen Bergen

Een auto belenen in Bergen kan zo geregeld worden

Als u bij ons een auto belenen wilt in Bergen, dan kunt u het online aanvraagformulier invullen. Wij zullen binnen vierentwintig uur uw aanvraag behandelen. Wij zullen op basis van de meest actuele koerslijsten bekijken wat de dagwaarde van uw wagen is. Voldoet deze aan onze eisen, dan zullen wij u een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat u bij ons kunt lenen. Als u ons bod aanneemt, kunt u meteen een afspraak maken om naar ons pandhuis te komen.

Wilt u uw geld contant of via de bank in ontvangen?

Als u naar ons pandhuis komt, zullen wij daar de contracten met u in orde maken. Hierin nemen wij op hoeveel u bij ons leent en wanneer u dit geld weer terugbetaald moet hebben. Heeft u uw handtekening gezet, dan keren wij u het geld meteen uit. Dit kan via een spoedoverschrijving via de bank, maar ook door een contante uitbetaling. In beide gevallen kunt u dus uw geld diezelfde dag nog uitgeven. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Stuur dan even een mailtje of kom een keer bij ons langs.

Auto belenen Bergen