Auto belenen Aalst

Wilt u graag uw auto belenen in Aalst?

Als u geld nodig heeft om een factuur te kunnen betalen, maar niet voldoende op uw rekening heeft staan, kunt u altijd kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Als u een eigen auto heeft, kunt u deze auto belenen in Aalst. Dit is een heel snelle en vooral eenvoudige manier om snel aan geld te komen. Het principe is heel eenvoudig: u dient een aanvraag bij ons in door middel van het online formulier dat u hier op de site vindt. Wij nemen uw aanvraag meteen in behandeling en wij kijken wat de actuele dagwaarde van uw wagen is. Is dit meer dan duizend euro, dan zullen wij u een bod uitbrengen.

Auto belenen Aalst

auto belenen Aalst

Is een auto belenen in Aalst moeilijk?

Als u bij ons een auto belenen in Aalst wilt, dan kunt u dat op heel korte termijn realiseren. Wij kijken namelijk alleen maar naar de waarde van de auto. Dit betekent dat u ook met een BKR-registratie bij ons kunt lenen. Ook wanneer u geen stabiel inkomen heeft, bent u welkom om bij ons een lening aan te vragen. Zolang u een waardevolle auto bij ons aanbiedt, helpen wij u graag verder. Wij hebben op deze manier al heel veel mensen aan geld mogen helpen en wij helpen u ook graag verder.

U kunt altijd meer verpanden

Wanneer u meer geld nodig heeft dan u op basis van uw auto bij ons kunt krijgen, kunt u altijd meerdere voertuigen belenen. U kunt bijvoorbeeld ook campers en caravans bij ons aanbieden. Ook voor deze voertuigen geldt dat ze nog minimaal duizend euro waard moeten zijn. Wij bepalen de waarde van de voertuigen op basis van actuele koerslijsten zodat u een eerlijk bod krijgt uitgebracht. Accepteert u ons bod, dan mag u naar ons pandhuis komen om uw geld in ontvangst te nemen. Dit kan cash maar ook via de bank.

Auto belenen Aalst