Armband verkopen

Bij ons kunt u deze week nog uw armband verkopen

Als u krap bij kas zit, is het erg vervelend om een hoge rekening te moeten betalen. U kunt proberen om bij een bank een lening af te sluiten, maar wanneer u uw geld op korte termijn nodig heeft, kunt u beter met ons in zee gaan. Bij ons kunt u namelijk een armband verkopen en daar meteen geld voor ontvangen. Deze manier van geld verstrekken passen wij al meer dan twintig jaar toe en wij hebben op deze wijze al heel veel mensen kunnen helpen. Mocht u daarom interesse hebben om iets bij ons te komen verkopen, dan kunt u zich melden via het aanvraagformulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te laten weten of wij u kunnen helpen.

Armband verkopen

Armband verkopen

U kunt uw armband verkopen en direct geld in ontvangst nemen

Wanneer u uw armband verkopen wilt, kunt u bij ons terecht. Wij zullen uw aanvraag in behandeling nemen en u per mail laten weten of wij u kunnen helpen. Wij zullen u dan een bod uitbrengen. Dit is het bedrag dat wij voor uw armband willen geven. Als u ons bod accepteert, mag u naar ons pandjeshuis komen om de deal te sluiten. U kunt vervolgens uw geld meteen in ontvangst nemen. U kunt kiezen om het contant te ontvangen, maar ook een spoedoverschrijving via de bank behoort tot de mogelijkheden.

U kunt ook een lening bij ons afsluiten

Wanneer u geen zin heeft om afstand te doen van uw armband, dan kunt u ook een lening bij ons afsluiten op basis van uw kostbare object. Zolang u bij ons leent, zijn wij de eigenaar van uw ring. Heeft u uw lening afbetaald, dan krijgt u uw ring gewoon weer terug. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan vandaag nog  even contact met ons op.

Armband verkopen