Adria verkopen

Deze week nog uw Adria verkopen?

Wie een camper heeft maar deze nooit gebruikt, kan hem wellicht beter van de hand doen. Het is zonde van uw geld om het voertuig onaangeroerd te laten staan, en daarom nodigen wij u uit om u bij ons te melden. U kunt bij ons altijd uw Adria verkopen. Wij nemen deze graag van u over en bovendien doen wij dit altijd voor een goede prijs. Wij zullen aan de hand van actuele koerslijsten bepalen wat de dagwaarde is van uw camper. Hierdoor kunnen wij garanderen dat u altijd een marktconforme prijs krijgt aangeboden. Wij werken al meer dan twintig jaar op deze manier en wij hebben zo al heel veel mensen van geld mogen voorzien.

Adria verkopen

Adria verkopen

Een Adria verkopen en meteen geld ontvangen?

Als u bij ons een Adria verkopen wilt, dan kunnen wij dat altijd snel afhandelen. Wij staan bekend om het feit dat wij u zo snel mogelijk van geld kunnen voorzien. Als u een aanvraag bij ons indient, zullen wij de procedures zo snel mogelijk opstarten. Vervolgens mag u naar ons pandjeshuis komen om de deal te beklinken. Wij zullen u dan uw geld meteen uitkeren. U kunt kiezen om het bedrag in contanten te ontvangen, maar ook een spoedoverschrijving via de bank behoort tot de mogelijkheden. Waar u ook voor kiest, u heeft uw geld nog diezelfde dag beschikbaar.

Wij nemen alles van waarde aan

Als u meer geld nodig heeft dan wij u op basis van uw camper kunnen geven, kunt u altijd meerdere objecten bij ons aandragen. Zolang het van voldoende waarde is, nemen wij het graag van u over. Ook kunt u bij ons verpanden. Dan blijft u eigenaar van uw object, maar gebruikt u het als onderpand voor een lening. Het voordeel hiervan is dat u uw camper niet bij ons hoeft achter te laten. U kunt deze dus gewoon blijven gebruiken. Meer weten over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op.

Adria verkopen