Pawnshop

Geld lenen bij een pawnshop

Als u snel en gemakkelijk geld wilt lenen, dan kunt u dit doen bij onze pawnshops. Een pawnshop is hetzelfde als een pandjeshuis en wij hebben al vele jaren verschillende shops in Nederland. En is altijd een pandjeshuis bij u in de buurt en we hebben een locatie in veel grote steden. Bij ons kunt u geld lenen door een object te verpanden. U hoeft geen lastige processen door en u kunt ook geld lenen als u al een lening heeft. Veel mensen ondervinden problemen als ze willen lenen met een BKR-notering, maar dit is geen probleem bij ons. Iedereen is welkom.

Pawnshop

Pawnshop

Zo werkt verpanden bij een pawnshop

Bij verpanden verkoopt u het product niet, maar u gebruikt de waarde om geld te lenen. U kunt een product verpanden als het minimaal 1000 euro waard is en leningen beginnen dus ook vanaf dit bedrag. Wij maken samen de afspraken over de hoogte van de lening en de looptijd. Alle afspraken leggen wij vast en u weet precies waar u aan toe bent. Tijdens de looptijd van de lening stallen wij het product in onze pawnshop. Nadat u de afspraken bent nagekomen, kunt u het product weer ophalen. U kiest zelf het product dat u gaat verpanden. Het is voor ons belangrijk dat wij de waarde kunnen bepalen en gebruiken hier gerenommeerde koerslijsten voor. U kunt bijvoorbeeld een scooter, sieraden, elektronica en zilver verpanden, maar andere producten zijn ook mogelijk.

Het verpanden van voertuigen

Als u een voertuig wilt verpanden, dan hoeven wij het niet te stallen. Wij snappen dat u een voertuig regelmatig nodig heeft. Daarom kunt u het verpanden en erin blijven rijden. Als u thuis een tweede auto of camper heeft, dan is het soms beter om dit voertuig wel te stallen. Voor een voertuig dat u bij ons stalt hoeft u geen verzekering en wegenbelasting te betalen. Wij zorgen dat het voertuig veilig is opgeborgen.

Pandhuis Amersfoort