Pawnshop Nijmegen

Een auto verpanden bij een pawnshop in Nijmegen

Wij staan voor u klaar als u een product wilt verpanden bij een pawnshop in Nijmegen. Dit hoeft geen auto te zijn, u kunt alles verpanden dat een waarde heeft van minimaal 1000 euro. Veel mensen kiezen echter voor een auto. Dit komt omdat een auto verpanden extra voordelen oplevert. Veel mensen komen bij ons terecht omdat verpanden een gemakkelijke manier om geld te lenen is. Tijdens verpanden is het normaal op een eigendom tijdelijk te overhandigen om een bedrag te ontvangen. U hoeft een auto niet bij ons te stallen tijdens de verpanding, waardoor u geld kunt lenen en kunt blijven rijden. Klanten zijn vaak huiverig om een auto te verpanden, omdat ze hem nodig hebben. Dit is dus bij ons niet nodig. Deze speciale regeling geldt niet alleen voor auto’s, maar ook voor andere voertuigen.

Pawnshop Nijmegen

Pawnshop Nijmegen

Waarom een auto stallen bij onze pawnshop in Nijmegen?

Als u een auto nodig heeft voor u werk en sowieso vaak de  auto gebruikt, dan snappen wij dat u hem niet wilt stallen. Echter, het stallen van een auto tijdens het verpanden heeft ook voordelen. U gebruikt deze periode de auto niet, hierdoor kunnen wij zorgen dat u vrijgesteld wordt van het betalen van wegenbelastingen en de autoverzekering. U kunt op deze manier geld lenen en besparen op uw kosten. Wij zorgen dat uw voertuig op een veilige plaats geparkeerd staat en achteraf kunt u het voertuig weer ophalen.

Binnen 24 uur geld lenen

Het maakt niet uit welk product u gaat verpanden, u kunt bij ons binnen 24 uur geld lenen. Met de online tool kunt u thuis de aanvraag opsturen. De vragen kunt u snel en gemakkelijk invullen. Wij bellen u binnen een werkdag op met een voorstel. Als u dit voorstel accepteert, dan komt u langs bij onze pawnshop in Nijmegen. Wij ronden hier de laatste stappen af en u ontvangt het bedrag.

Pawnshop Nijmegen