Auto verpanden Rotterdam

Geld nodig? U kunt altijd uw auto verpanden in Rotterdam

Als u op zoek bent naar mogelijkheden om geld te lenen, kunt u altijd uw auto verpanden in Rotterdam. Wij bieden u namelijk de mogelijkheid om op basis van uw auto een lening bij ons af te sluiten. Dit betekent dat u al op heel korte termijn geld kunt ontvangen, want wij doen er alles aan om uw aanvraag zo snel mogelijk te verwerken. U kunt deze aanvraag indienen via het formulier dat u elders op deze site kunt vinden. Wij willen u er graag op wijzen dat wij u enkel kunnen helpen wanneer uw wagen nog een minimale waarde heeft van duizend euro. Wij zullen deze dagwaarde vaststellen aan de hand van actuele koerslijsten.

auto verpanden rotterdam

Auto verpanden rotterdam

Uw auto verpanden in Rotterdam en snel geld ontvangen? Het kan!

Als u het bod accepteert dat wij u zullen uitbrengen, dan nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier maken wij de papieren met u in orde. Vervolgens kunt u het geld dat u wilt lenen meteen uitgekeerd krijgen. U kunt ervoor kiezen om het geld contant of via de bank te ontvangen. Vervolgens heeft u een bepaalde periode waarbinnen u ons de lening weer moet terugbetalen. Uiteraard zullen wij deze periode vastleggen in het contract.

U kunt gewoon in uw auto naar huis

Het mooie van geld lenen via ons bedrijf is dat u uw wagen niet bij ons hoeft achter te laten. Wij worden namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Dit betekent dat wij ook de vaste lasten van uw wagen betalen zolang u deze bij ons heeft verpand. Mocht u meer geld nodig hebben, dan kunt u ook voertuigen zoals caravans of campers bij ons komen verpanden. Ook hiervoor geldt dat u deze niet bij ons hoeft achter te laten. Heeft u nog vragen over onze diensten? Neem dan even contact met ons op.

Auto verpanden Rotterdam