Auto verpanden blijven rijden Arnhem

Geld nodig? Kom uw auto verpanden en u kunt blijven rijden in Arnhem

Als u even krap bij kas zit hoeft dit gelukkig niet te betekenen dat u meteen bij de pakken neer moet gaan zitten. U kunt bij ons namelijk uw auto verpanden en toch blijven rijden in Arnhem en de rest van het land. Wij bieden u de mogelijkheid om op basis van uw auto een lening bij ons af te sluiten. Deze manier van lenen is uitermate interessant voor mensen die hun auto niet kunnen missen. Zolang u bij ons een lening heeft lopen, kunt u gewoon gebruik blijven maken van uw wagen. Wilt u een aanvraag indienen? Dat kan eenvoudig geregeld worden middels het formulier dat u elders op deze pagina kunt vinden.

auto verpanden blijven rijden Arnhem

Auto verpanden blijven rijden Arnhem

Uw auto verpanden, daarna blijven rijden in Arnhem en het geld meteen op zak?

Als u bij ons om hulp aanklopt kunt u uw auto verpanden en daarna toch blijven rijden in Arnhem en de rest van Nederland. Wij worden namelijk enkel op papier de nieuwe eigenaar van uw wagen. Als uw wagen nog een minimale dagwaarde heeft van duizend euro, kunnen wij u goed helpen. Wij stellen de waarde van uw wagen vast aan de hand van actuele koerslijsten zodat u nooit te weinig geld krijgt. Vervolgens zullen wij u een bod uitbrengen. Het staat u vrij om dit bod te weigeren.

Wij hopen u snel te mogen helpen

Nadat u ons bod geaccepteerd heeft, nodigen wij u uit om naar ons pandjeshuis te komen. Hier zullen wij de contracten met u in orde maken. Als dit eenmaal achter de rug is, zullen wij u het geld meteen uitkeren. U kunt ervoor kiezen om dit contant in ontvangst te nemen, of om het door middel van een spoedoverschrijving op uw rekening te laten storten. Heeft u nog vragen? Neem gerust even contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag.

Auto verpanden blijven rijden Arnhem